ARTIS White - malířský nátěr se skvělým poměrem cena/výkon

01.01.2024
všechny články

Profi Color představuje novou unikátní produktovou řadu, která přinaší skvělou kvalitu za příznivou cenu.

PROFI COLOR ARTIS White, vlajková loď produktové řady Element, poskytuje nejen skvělý poměr cena / výkon, ale také vynikající vlastnosti.

Otěruvzdornost

Vysoká otěruvzdornost barev PROFI COLOR ARTIS White zajistí, že vaše práce zůstane dlouho jako nová. Tato vlastnost je klíčová pro prostory s vysokou frekvencí pohybu a zaručuje dlouhodobou krásu a odolnost nátěru.

Unikátní bělost a kvalita

Bělosti až 96% je dosaženo díky obsahu titanové běloby, což je výrazný rozdíl oproti běžným barvám nižší kategorie, kde je použit kaolin nebo sádra. Barva má méně hustou konzistenci, aby se zajistila rovnoměrná distribuce bělících složek. PROFI COLOR ARTIS White je moderní malířský nátěr, který vyžaduje dodržení technologického postupu pro dosažení optimálních výsledků. Stěžejním krokem je řádné rozmíchání, ideálně míchadlem na vrtačce, což zajistí výbornou kryvost a dokonalý vzhled po vyzrání nátěru.

Budoucí inovace a rozšíření sortimentu

V blízké budoucnosti se můžete těšit na uvedení prémiového akrylového tmelu ACRYLIS a rozšíření řady ARTIS o malířské barvy ještě vyšší kvality, které budou tónovatelné a omyvatelné. Tento krok je důkazem našeho neustálého snažení o inovace a zlepšování našich produktů.

Již nyní můžete zakoupit

Odborné poradenství a závazek ke kvalitě

Naši odborníci jsou vám k dispozici pro poskytnutí rady a pomoci vybrat nejlepší řešení pro vaše projekty. V Profi Color je kvalita naším závazkem. Pevně věříme, že kvalitní produkty vedou ke spokojenosti zákazníků a dlouhodobým vztahům.

Proč zvolit produkty Profi Color Element?

  • Vysoká Kvalita: Produkty splňují nejnáročnější požadavky.
  • Inovace a Technologie: Neustále hledáme nové způsoby zlepšování.
  • Ekologická Odpovědnost: Omezení ekologické stopy.
  • Odborné Poradenství: Expertní pomoc a rady.

Potřebujete více informací? Navštivte naše prodejny nebo nám napište!
Přehledné kontakty, adresy, otevírací doby a fotografie prodejen najdete na stránce Síť prodejen, kde se u každé nachází i kontaktní formulář. Případně můžete využít i firemní e-mail: info@profi-color.cz